F0Ll0W L@ T3m0YO..(O_o)

THESIS IN THE MAKING

assalamualaikumm !!!

perghhh lamanya dah tak buka blog ni...punya busy teruk plus dah tahun akhir ni..tambah pulak dalam beberapa bulan ja lagi dah nak habis blajar..actually sedih sangat..kalau boleh nak macam mula2 masuk universiti dulu..hehehe (getek aku ni)...according to the tajuk, aku skarang dalam mood buat thesis..sebab malas nak praktikal2 bagai ni..lambat masa..hehe..tapi ingat senang ka nak kena ikot piawaian penyelia aku..

Tajuk thesis aku tu ---> " PERANAN MALAYSIA DALAM OIC TERHADAP ISU PALESTIN " ...

NAHHH tak ka terkencing aku nak kena siapkan sbelum bulan 7 ni...sebelum ni punya banyak masa tapi terbuang macam tu ja..nampak gaya macam tak balik raya la aku tahun ni..beraya kat sabah ja.. takpa..kampung aku jugak sabah ni pon...hehehhe...actually banyak gila kenangan yang aku nak cerita sepanjang 3 tahun pengajian aku kat UMS ni..tapi lain entri la..malas aku..banyak kerja lagi ni..ni pon aku tengah hadap thesis tapi tak pandai nak mula..

ok la...last but not least...wish me luck guys..hopefully dapat grad this coming November dengan aman...yeayyyyyy nak pegang scroll ijazah dahhh !!!!!!!!!!!!!!!!!