F0Ll0W L@ T3m0YO..(O_o)

SORI~~TEMOYO TAK HIPOKRIT

PERINGATAN = TOLONG BERHENTI BACA LAU DAH MELUAT NK BACA..
apa dah jadi dengan tajuk di atas??? ok ni nak cita..sepatutnya ada gak yang perlu tahu hal2 negatif temoyo yang sdia ada..memang cek mngaku yg cek boleh trima semua caci-maki,,kutuk-mengutuk,,& pa2 je la yg seangkatan dengannya..ok jom check-it out :-

  1. temoyo xsuka dipaksa2 kcuali kalau temoyo rela buat.
  2. tak suka dengar orang bercerita psai family temoyo..temoyo sndiri pon tak amek tau.
  3. lau ada hal pnting sangat mai sndiri jmpa temoyo..bukan maen2 pas kat orang(kcuali menda2 yang xdapat nk dielakkan)
  4. temoyo suka kalau orang ckap depan2 yg depa tak suka temoyo..i know that im not STAIL like u all..bukan canang crita buruk2 kat orang.tara orang tu buat salah pon temoyo ckap terang2 depan dia kot.
  5. jangan hipokrit depan temoyo.depan temoyo pijak semut pon tak mati..tapi lau kat blakang pijak gajah pon gajah terburai perut dia..
  6. MOST IMPORTANT = temoyo tak suka bila temoyo minat sesuatu then orang tu pon nk kata dia pon minat benda yang sama..padahal dia sndiri pon tak penah tau kewujudan sesuatu yg temoyo minat tu kalau tak temoyo sndiri yg promote..
  7. pliss jangan ikut orang laa..be urself..
  8. ampa leh bagi cadangan kat temoyo lau nk buat something if benda yg temoyo buat ada something wrong..bukan kalih muka blakang mengata mcm2..
  9. temoyo tak suka orang yg janji bagai nak rak tpi last2 minute tak jadi..bebai trok kot..
  10. tlong la jangan nak tarik prhatian temoyo sangat..meluat laa menengoknya..
  11. pliss be serius if temoyo tanya dgn serius..sori la lau temoyo terjerkah ampa sbb ampa tak serius..
  12. jangan tnjuk sangat yg ampa tak suka kawan dengan temoyo sbab cara ampa tu wat temoyo sndiri naik mluat dan wat temoyo TERMENGATA kat ampa..sndiri datang n ckap "timah, aq xsuka la kwan dengan ang"..its ok..tapi jangan senyum sikit pon bila temoyo melawak dengan member yg len.

ok..tu ja kot yang temoyo nk ckap..seriusly xdak kena mngena dengan sesapa..cuma hasrat hati ja yg trkeluar..pada yg terasa, mintak maaf banyak2..smapi sekarang temoyo nak cakap temoyo tak jumpa lgi member yang btul2 sejati..kebanyakannya beralih arah hala tuju..


thankzz pda yg membaca..sory pda yg trasa..
ikhlas gila-gila,
temoyo

1 comment:

Tem0yo said...

bkn sja2 buat post ni.....hya utk kpntingn yg kdg2 da yg wt temoyo trguris