F0Ll0W L@ T3m0YO..(O_o)

untuk hari ni saja noh....

pagi2 mai sekolah memang dah xdak mo0d..kes sorang cikgu temoyo ni laa..ada ka dia kata temoyo dengan tiffa kurang ajar dengan cikgu..tak tegur dia..buat leklok ckit laa..dia ka kami yang tak tegur??memang fed up gila da cikgu macam ni..sabor je laa

adoi..adoi..adoi..penat gila hari ni/..shari berjalan beli barang dengan si tiffa & fatin..asal nak keluar dengan tiffa ja..pas tu fatin dia nak join skali..kami pon ok je la..

temoyo balik persiap diri dulu..smentara nak tggu fatin dengan tiffa mai, sempat gak temoyo makan dulu..kuar beli barang naek keta fatin..

dah la pakai baju sekolah pi aneka..riuh la nak beli album pon..hhihi..tapi best.temoyo plak sempat beli perfume kegilaan temoyo...hihi...ADIDAS TEAM FORCE laa..wangii..akhirnya dapat gak beli setelah sekian lama tak pakai..


lepas tu lepak umah fatin jap sambil hias album tu..xtually album tu untuk hari cikgu salmah pindah..sedih kot..dah la dia rapat dengan temoyo and member2 yang lain..tapi nak buat mcam mana kan..dia pon tertekan dengan cikgu kat sekolah tu.(nanti la temoyo crita)

dekat pkul 6 gak la baru ftin hantaq kami blik umah.tapi sbeloum tu kami pi cuci gambar ckit..mhal kot..sekeping 8kupang(RM0.80)..kena pnjam duit faiz gak la dah terdesak sangat kan..adoiii..pas tu bru balik hantar tiffa n lastly temoyo..

No comments: