F0Ll0W L@ T3m0YO..(O_o)

" ABDUL FARIQUE : SAYA NAK TUKAR TEMPLATE SAYA!! "




5 sebab temoyo nak tukar template
1--> temoyo tak pandai nak buat template..=(
2--> temoyo tengok contoh AF buat template pon dah menarik minat hati temoyo,,,
3--> dah dekat 4 bulan temoyo guna template lama ni,,nk jugak cuba yg baru...=/
4--> lagipon template temoyo pon mcm budak2,,hehe,,,tpi umur dh nk tua..
5--> temoyo gila kentang minat nak join contest2 camni..kalalu menang lagi best la kan....^_^


AF kalau tak tukar template tu pun xpe dah...saya pon suka tngok template AF,,simple & lain dari yang lain,,lau AF buat kat temoyo yg simple2 macam tu pon xpe dah,,,lagipun nak masuk blog AF pun gila senang,,laju ja msuk,,mesti gadget xbanyak,,=) suke3....


kat bawah ni ada 3 budak kena tag

2 comments:

Abdul Farique said...

maaf. ade kesilapan dalam result ni kan ? awak ade menang kan ? AF mintak maaf erk. terlepas pandang. sila claim hadiah anda :) contact fesbuk AF ok ?

Abdul Farique said...

http://www.abdulfarique.com/2011/10/jutaan-kemaafan-atas-kesilapan-contest.html

sini :)