F0Ll0W L@ T3m0YO..(O_o)

"CONTEST BLOG SAYA TERBAIKKK!! BY AINA DAN RABIAUTUL"

HUWAAA....XPENAH RASA seEXCITED cmni.
haha..nk tau sbb ape ?? sbb temoyo gila2 r nk join contest nii....
memang GILAAA la bebb...
AINA & RABIATUL dengan baik hati nak kasi hdiah owl neklace....huwaa..sape xmau kann...

sape nk join boleh klik --> AINA


ok...syarat2 pulaa

1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah

2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat

3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini

4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan

5. Buad satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"

6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni

7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu

8. Lepas buat entry tu, copy url entry korg n then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject ;D

9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011

ok..temoyo nak tag kat ==





2 comments:

shahira said...

Ya Allah! Temoyo! thanks sgt2! bngga dibuatnya Iyra,. trharu pon ada,. hihi,.

Tem0yo said...

haha...sukenyee diee ekk..^_^