F0Ll0W L@ T3m0YO..(O_o)

YOUR OPINION ???

ASSALAMUALAIKUM......

Post untuk hari nie......xtually Temoyo tak tau nak cakap apa lagi...
Temoyo just nak minta opinion korang tentang PICTURE yang bakal Temoyo tunjuk kat korang

COVER PHOTO BF TEMOYO

and this one 
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
COVER PHOTO KONONNYA "MEMBER" DIA 


Yes memang Temoyo kenal si member dia nie...tapi takkan smpai_______**

plizzzzz I need you all punya opinion about this photo.....

THANKZZ

5 comments:

Tyra Faiera said...

akk chomel!!ainun dtg bg pndpat.em. cover photo tuh mmg mmbe kwn dia kew?? kalau pndgn p'tma ainun tgk lah kn,ainun akn anggp dia kpel n bdak tuh sbb cover photo sama. tp apa2 pn akk kna tnya bf akk tuh dlu.tnya lelok and bncg baik2. mybe dia juz sja ltak.kn??tp lau blh soh remove la sbb x sdap mata memandang.kan??

Tem0yo said...

uhmm...dh buat mcm yg tyra ckp....dia buat xtau jaa....=,=

Tyra Faiera said...

kalau gtu akk kna pkir cra lain lah. akk lbih knal dia and mgkin akk taw spanjang akk dgn dia,cara apa yg buat dia akn ngaku. or x pn tnya kwn baik dia kew apa.

Anonymous said...

biar betul weiii???skrng nih cm na???

Tem0yo said...

uhmmm besa laa...cmtu jela hbungan kami nie...