F0Ll0W L@ T3m0YO..(O_o)

come back !!!

hai assalamualaikum (senyummmm)....

xtually dah hampir 2bulan tak update status..fuhhh nampak kan keBUSYan bila dah mula jadi students U...alhamdulillah aku dapat U kat sabah...mcm ada hikmah pulak tau..why aku cakap macam ada hikmah ?? arwah mak aku dah lama meninggal...dari hari dia meninggal sampai dah tahun ni dah 4 tahun aku tak balik kampung...arwah mak aku orang Sabah..so now aku dah berjaya ..alhamdulillah cita2 arwah mak aku nak anak dia masuk universiti dah lepas sorang..aku pasti dia tersenyum diSana saat aku dapat result masuk U..tambahan pulak U yang dia harap2kan anak dia masuk... UNIVERSITI MALAYSIA SABAH ...

ni la orang cakap Allah tahu segalanya untuk hambaNya...Dia bagi aku rezeki belajar kat sini(Sabah) sebab dia nak aku rapat & berjumpa semula dengan family arwah mak aku kat sini..& now dah 2bulan alhamdulillah masih bertahan walau banyak cabaran...

ok done sini dulu..banyak assignment menanti....ASSALAMUALAIKUM

*penggunaan AKU melmbangkan kemesraan yang rapat ^___^ ..tiada istilah terkurang sopan...

2 comments:

Inspektor Azim said...

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek...follow jgk taw :)

klu sudi nk ajak exchange blog hehe :)

Tak Mungkin Benar

Inspektor Azim said...

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek...follow jgk taw :)

klu sudi nk ajak exchange blog hehe :)

Tak Mungkin Benar